Kırklareli''de yağmur hayatı felç etti: Trafikte aksamalar ve ıslanan vatandaşlar

ÇEVRE Yayınlanma : 15 Mayıs 2026 01:02 Düzenleme : 15 Mayıs 2026 01:02
Kırklareli''de yağmur hayatı felç etti: Trafikte aksamalar ve ıslanan vatandaşlar
Kırklareli'nde etkili olan yağmur, Lüleburgaz'da trafiği aksattı, vatandaşlar ıslanan yolculuklar yaşadı. Meteoroloji dikkatli olunması uyarısı yaptı.
Kırklareli''de yağmur hayatı felç etti: Trafikte aksamalar ve ıslanan vatandaşlar

Kırklareli'nde etkili olan yağmur yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, özellikle E-5 Karayolu üzerinde araç trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Dün akşam saatlerinde başlayan ve bugüne sarkan sağanak, sabah saatlerinden itibaren Lüleburgaz ilçesinde etkisini artırdı.

Kırklareli\

İŞ ÇIKIŞINDA SÜRPRİZ YAĞMUR

Özellikle işçi servislerinin yoğun olduğu güzergahlarda görülen yağış, iş çıkışı saatlerine denk gelince birçok vatandaşın hazırlıksız yakalanmasına yol açtı. Yağmur altında kalan ve ıslanan vatandaşlar, günün yorgunluğunu ıslak bir şekilde evlerine taşımak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar şemsiyeleriyle bu olumsuz havada keyifli anlar yaşamaya çalışırken, sürücüler trafikte daha kontrollü ilerlemek durumunda kaldı.

Kırklareli\

TRAFİK AKIŞI DEVAM EDİYOR AMA DİKKAT!

İlçe genelindeki ana arterlerde araç yoğunluğu gözlense de, genel trafik akışının tamamen durmadığı belirtildi. Ancak, Meteoroloji yetkilileri, bu tür hava koşullarında sürücülerin ve yayaların dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Yağışın devam etmesi olasılığına karşı tedbirli olunması tavsiye ediliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.