Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik kurallarına uyulmamasının bedeli, ucuz atlatılan bir kazayla ödendi. İbrahim Sözen Caddesi'nde meydana gelen olayda, kırmızı ışıkta durması gereken bir otomobilin sürücüsü, beklenmedik bir manevrayla adeta ölümle burun buruna geldi.

DİKKATSİZLİK KAZAYI BERABERİNDE GETİRDİ
Edinilen bilgilere göre, Hatice Nilgün Paşalıoğlu idaresindeki 01 AOP 900 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi kavşağına yaklaştığında kırmızı ışık yanıyordu. Ancak sürücü, bu kuralı hiçe sayarak yoluna devam etti. Tam bu sırada kavşaktan geçmekte olan Mehmet Ali Şahin'in kullandığı 07 CKG 965 plakalı kamyonet, otomobilin aniden önüne çıkmasıyla tamponuna çarptı.

ŞOK YAŞAYAN SÜRÜCÜ VATANDAŞLAR SAYESİNDE ARAÇTAN İNDİ
Kaza anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla kavşağa girdiği ve kamyonete çarptığı net bir şekilde görülüyor. Kazada maddi hasar meydana gelirken, neyse ki can kaybı ya da yaralanan olmadı. Kazanın ardından büyük bir şok yaşayan otomobil sürücüsü Hatice Nilgün Paşalıoğlu, çevrede bulunan duyarlı vatandaşların yardımıyla aracından çıkarılabildi. Bu olay, trafik kurallarına uyulmasının ne kadar hayati önem taşıdığını bir kez daha gözler önüne serdi.








