TAG Otoyolu'nda korkutan kaza: Sürücü bariyerlere takılı kaldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Temmuz 2026 08:54 Düzenleme : 20 Temmuz 2026 08:54
TAG Otoyolu'nda korkutan kaza: Sürücü bariyerlere takılı kaldı
Osmaniye yakınlarında TAG Otoyolu'nda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada hafif yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, araçta hasar oluştu.

Osmaniye'nin Bahçe ilçesi yakınlarında, TEM-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerinde seyreden bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Meydana gelen bu trafik kazasında araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

TAG Otoyolu\

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ BARIYERLERE YÖNELDİ

Kaza, TAG Otoyolu'nun Bahçe ilçesi mevkiinde, Osmaniye yönüne doğru ilerleyen araçla yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki bariyerlere şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç dururken, olaya tanık olan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye acil sağlık, jandarma ve otoyol ekipleri sevk edildi.

TAG Otoyolu\

HASTANE YOLCULUĞU VE SÜRÜCÜNÜN DURUMU

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan hafif yaralı sürücü, herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Kazada araçta ise maddi hasar oluştu. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.