Kitapların ışığı Yunusemre'yi aydınlatacak: 10 bin kitaplık dev bağış!

EĞİTİM Yayınlanma : 12 Mayıs 2026 05:14 Düzenleme : 12 Mayıs 2026 05:14
Kitapların ışığı Yunusemre'yi aydınlatacak: 10 bin kitaplık dev bağış!
Kitapsever Mesut Tim, Yunusemre Belediyesi'ne 10 bin kitap bağışlayarak bilgi ve kültürün yayılmasına destek oldu. Bağışlanan kitaplar kütüphanelerde ve Emekli Kafe'de kitapseverlerle buluşacak.

Kitapların iyileştirici gücüne inanan ve bu misyonla 'Atatürk Çocuk Kütüphaneleri'ni hayata geçiren 'Kitap Baba' lakaplı Mesut Tim, Yunusemre Belediyesi'ne anlamlı bir jestle imza attı. Tim, topladığı 10 bin adet kitabı belediyeye bağışlayarak, bilgi ve kültürün yayılmasına büyük bir katkı sağladı.

Kitapların ışığı Yunusemre\

BİLGİ VE KÜLTÜR YOLCULUĞU BAŞLIYOR

Bu değerli kitaplar, Yunusemre Belediyesi'nin bünyesindeki kütüphanelerde ve Emekli Kafe içinde oluşturulan özel kitaplıklarda kitapseverlerle buluşacak. Mesut Tim'in bu cömert bağışı, 7'den 70'e her yaştan insana kitap okuma alışkanlığı kazandırma ve kitabı daha ulaşılabilir kılma çabalarının bir yansıması olarak öne çıkıyor.

BÜYÜK TEŞEKKÜRLER KİTAP BABA!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan, Mesut Tim'e teşekkürlerini iletirken, bağışlanan kitapların en kısa sürede Uğur Mumcu ve Neşe Gülersoy Kütüphaneleri ile Emekli Kafe'deki kitaplıkta yer alacağını müjdeledi. Arslan, tüm kitapseverleri bu yeni bilgi yuvalarını ziyaret etmeye davet etti. Bu anlamlı desteklerinden ötürü Kütüphaneler ve Müze Müdür Vekili Zehra Yazar ile tüm personele de teşekkürlerini sundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.