Kızılay, Seydişehir’e gelen öğrencilere moral oldu

EĞİTİM Yayınlanma : 15 Eylül 2025 15:35 Düzenleme : 15 Eylül 2025 15:38
Kızılay, Seydişehir’e gelen öğrencilere moral oldu
Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi, üniversiteye kayıt için ilçeye gelen öğrencileri ve ailelerini 12-13-14 Eylül tarihlerinde kurduğu ikram çadırında ağırladı.

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi, üniversite eğitimi için ilçeye gelen öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kredi Yurtlar Kurumu önünde 12-13-14 Eylül tarihlerinde kurulan ikram çadırında öğrenci ve aileleri çeşitli ikramlarla karşılandı.

Etkinlikle birlikte hem öğrencilerin hem de ailelerin moral bulduğunu ifade eden Kızılay Seydişehir Şubesi Başkanı Mehmet Karyağdı, şu değerlendirmede bulundu:

“Amacımız ailesinden ayrılan ve eğitime gelen öğrencilerin burada yalnız olmadıklarını hissettirmek. Bu etkinlikle hem öğrencilere destek olmayı hem de ailelere moral vermeyi amaçladık. Kızılay olarak her zaman gençlerimizin yanındayız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.