Kocaeli'de atık naylon deposunda korkutan yangın

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Ocak 2026 21:45 Düzenleme : 23 Ocak 2026 21:45
Kocaeli'de atık naylon deposunda korkutan yangın
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir atık naylon deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Kocaeli'de atık naylon deposunda korkutan yangın

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, akşam saatlerinde atık naylon deposunda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

VATANDAŞLAR DURUMU İHBAR ETTİ

Yangın, Pelitli Mahallesi 4464 Sokak'taki depoda bilinmeyen bir sebeple başladı. Depodan yükselen alevleri gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ekiplerin yaklaşık bir saat süren yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangının ardından depoda büyük çapta maddi hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarını devam ettirirken, yangının çıkış nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.