Kocaeli'de desibel rekoru kırılamadı: Seyirci performansı yetersiz kaldı

SPOR Yayınlanma : 11 Kasım 2025 00:48 Düzenleme : 11 Kasım 2025 00:48
Kocaeli'de desibel rekoru kırılamadı: Seyirci performansı yetersiz kaldı
Kocaelispor'un Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçta, hedeflenen desibel rekoru bir kez daha kırılamadı.

Süper Lig maçında Kocaelispor, lider Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Ancak bu önemli karşılaşmada hedeflenen desibel rekoru bir kez daha kırılamadı.

KARŞILAŞMA DETAYLARI

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Kocaelispor, dün oynanan müsabakada Galatasaray'ı konuk etti. 32 binin üzerinde biletli seyircinin takip ettiği bu heyecan dolu maçta, desibel rekoru denemesi yapılacağı günler öncesinden duyurulmuştu. Ancak stadyumda beklenen atmosfer yaratılmadı. Türkiye'ye örnek bir tribün performansı sergilenmesine rağmen, Kocaeli Stadyumu'nda hedeflenen 130 desibel aşılamadı. Kalibrasyonu yapılmış cihazlarla mühendisler gözetiminde gerçekleştirilen ölçümde sonuçlarla ilgili herhangi bir veri paylaşılmadı, bu da taraftarların umduğu sonucu elde edemediklerini gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.