Kocaeli'de dükkan önünde yangın, akü patlamasıyla büyüdü

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Ocak 2026 18:10 Düzenleme : 02 Ocak 2026 18:10
Kocaeli'de dükkan önünde yangın, akü patlamasıyla büyüdü
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir bisiklet tamir dükkanında çıkan yangın, akü patlamasıyla büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bisiklet tamiri yapılan bir iş yerinin önünde başlayan yangın, akülerin patlamasıyla kısa sürede büyüdü.

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ

Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yer alan bisiklet ve elektrikli bisiklet tamiri yapılan dükkanın giriş kısmında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alevler yükselmeye başladı. Yangın, dükkan içinde bulunan akülere sıçradı ve bu durum patlamalara yol açtı.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Patlamaların ardından çevredeki vatandaşlar arasında paniğe neden olan yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.