Kocaeli'de TEM Otoyolu'nda meydana gelen üzücü kazada, arızalanarak emniyet şeridine park edilen otomobile tır çarptı. Olayda, 7 yaşındaki E.M. hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

OLAYIN DETAYLARI
Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyreden İ.M. yönetimindeki 34 FUN 897 plakalı otomobil, Maşukiye Mahallesi mevkisinde arızalandı. Sürücü İ.M., arızalı aracı emniyet şeridine park etti ve eşi G.M. ile birlikte kontrol yaparken, kimliği henüz belirlenemeyen tır sürücüsü, 27 ANA 796 dorse plakalı tır ile otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil metreslerce sürüklendi, tır ise yol kenarındaki ağaçlara çarparak sulama kanalına devrildi.

KURBAN VE YARALILAR
Olayın ardından çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan 7 yaşındaki E.M.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücü İ.M., eşi G.M. ve çiftin diğer çocukları, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Tır sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı ve ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.







