Trendyol Süper Lig'de Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Kocaelispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlıların tecrübeli oyuncusu Tayfur Bingöl, Konyaspor deplasmanından 3 puanla döneceklerine dair inancını dile getirdi.

KONYASPOR MAÇI HEDEFİ VE ŞANSSIZLIK
Bingöl, Eyüpspor karşısında aldıkları galibiyetin takım üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekerek, "Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Hafta boyunca bütün konsantremiz Eyüpspor’dan 3 puan almak içindi. Sahada çok iyi performans gösterdik. Kocaelispor camiası ve Kocaelispor adına çok önemli bir galibiyetti. Çok mutlu olduk. Haftamız çok iyi geçti. Şimdi önümüze Konyaspor maçı var. O da çok önemli maç. Galibiyet ve puanlar almak istiyoruz. Birinci hedefimiz kesinlikle galibiyet," dedi. Takımın şanssızlığını kırdığını belirten Bingöl, "Tek eksiğimiz buydu ve bir şanssızlıktı. Onu kırdık. Biz de rahatladık. Çünkü çok özel bir puandı," ifadelerini kullandı.

GOL HEDEFİ VE MİLLİ TAKIM HAYALİ
Kendi gol hedefini de güncelleyen Tayfur Bingöl, daha önce belirlediği 15 gol hedefine ulaşmasına 14 gol kaldığını belirterek iddiasını sürdürdü. Ligdeki puan farklarının azlığına dikkat çeken Bingöl, ligin ilk yarısını 10-11. sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Milli takım formasını giyme isteğini de yineleyen Bingöl, "Milli takımda her zaman olmak istiyorum. Hala geç değil, olabilirim. İnşallah kazanırız. Canı gönülden onu istiyoruz," diye konuştu.

MÜZİK TERCİHLERİ VE GENÇLERE TAVSİYE
Tayfur Bingöl, rap müzikle ilgili düşüncelerini de paylaşarak, artık bu türü dinlemediğini ve şarkı sözlerinin anlamsız olduğunu savundu. Kendi nesli ve gelecek nesiller için rap müziğin sözlerine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Bingöl, yeni dinlediği sanatçılar olarak Gökhan Türkmen ve Soner Sarıkabadayı gibi isimleri tavsiye etti. Gençlerin bu sanatçıları dinlemelerini öneren Bingöl, milli takımın performansını da değerlendirerek daha iyi olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.








