Konya basınından CHP İl Başkanı Türktaş’a ziyaret

SİYASET Yayınlanma : 16 Kasım 2025 13:27 Düzenleme : 16 Kasım 2025 13:31
Konya basınından CHP İl Başkanı Türktaş’a ziyaret
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetimi, CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş’ı ziyaret ederek yeni görevi için başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette basın–siyaset ilişkilerine dair önemli mesajlar verildi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Nejat Türktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı diledi.

Ziyarette konuşan KGC Başkanı Sefa Özdemir, Türktaş’a görevinde başarı dileyerek şu ifadeleri kullandı:

CHP Konya İl Başkanlığı görevinizde size ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyoruz. Konya basını olarak birlik ve beraberlik içinde bir kamu görevi yürütüyoruz. Siyasi partiler ülkemize hizmet için vardır.

Bu anlamda yeni görevinizde İnşallah ülkemiz ve şehrimiz Konya için hayırlı işler yaparsınız. Konya basını olarak ta bizlerde elimizden gelen desteği veririz. Yolunuz açık olsun. Misafirperliğinizden dolayı teşekkür ederim.

“KONYA BASINIYLA SAMİMİ İLİŞKİLERİMİZ DEVAM EDECEK”

CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KGC’ye teşekkür etti:

Konya basınıyla samimi ve iyi ilişkiler içinde çalışmalarımız devam edecektir. Partimizin faaliyetlerini yayınlayarak destek veren Konya basına ve sizlere çok teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin Kurucu ve Partimiz CHP’nin ilk Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Basın, milletin müşterek sesidir’ dediği gibi, milletimizin sesi olan basın olarak; objektif ve tarafsız, gerçeği anlatan haberlerle, düşünce özgürlüğüne katkı sağlayan önemli bir görevi yerine getirerek, demokrasimizin gelişimine katkıda bulunuyorsunuz.

Şehrimiz her türlü sorunlarını gündeme getirerek, takip edeceğiz. KGC olarak bizleri ziyaretinizden son derece memnun kaldık. İlginize teşekkür ederiz. Konya Basının yaşadığı sorunların çözümü noktasında da üzerimize düşen ne görev olursa yerine getireceğiz.

ZİYARET HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş’a bir hediye takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.