Konya'nın Selçuklu ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden silahlı bir kavga yaşandı. Olay, öğle saatlerinde Şeker Mahallesi'nde bulunan bir otelin kafeteryasında meydana geldi.
TARTIŞMA KAVGA HALİNE DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre, İ.G. (36) isimli şahıs, 34 HSR 707 plakalı otomobili ile otele geldi. İ.G., kafeteryada T.T. (38) ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.G., T.T.’yi tabancayla ayağından vurdu.
ŞÜPHELİ KAÇTI, YARALI HASTANEYE GİTTİ
Olayın ardından İ.G., otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Ayağından yaralanan T.T. ise kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye gitti. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, incelemelerde bulunarak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.








