Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir otelin kafeteryasında silahlı saldırı paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.
Silah sesleri üzerine çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
ŞÜPHELİ OTOMOBİLLE KAÇTI
Silahlı saldırının ardından şüphelinin otomobille olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI
Olay yerinde inceleme yapan ekipler, güvenlik kameraları ve elde edilen deliller doğrultusunda kaçan şüphelinin izini sürüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.








