Aile Kurma Eğitme ve Yaşatma Derneği (AKEYDER) tarafından Konya'da 'Birlikte Gülen Çiftler Daha Uzun Yaşar' başlıklı bir seminer gerçekleştirildi. Etkinlik, Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde düzenlendi ve derneğin yönetim kurulu başkanı Levent Babayiğit ile Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Dr. Ali Bozgedik konuşmacı olarak yer aldı.
DERNEĞİN HEDEFLERİ VE ÇALIŞMALARI
AKEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Babayiğit, programda yaptığı konuşmada, derneğin 80 sınıfta 2 bin öğrenciye ulaşarak anketler yaptığını ve bu öğrencilerin hem akademik hem de manevi gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti. Babayiğit, değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi, vatanına ve milletine faydalı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
GÜLMENİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ VURGULANDI
Babayiğit, öğrencilerin hazırladığı gösterilerin bir eğitim sürecinin meyvesi olduğunu ifade ederek, gülmenin ve birlikte gülebilmenin yalnızca çiftler için değil, toplumun tüm bireyleri için birleştirici ve iyileştirici bir güç taşıdığını söyledi. Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Dr. Ali Bozgedik ise 'Birlikte Gülen Çiftler Daha Uzun Yaşar' konulu bir sunum yaparak bu konudaki görüşlerini paylaştı.
PROGRAM GÖSTERİLERLE SONA ERDİ
Seminer, öğrencilerin sahne gösterileri ile tamamlandı. Babayiğit, etkinliğin katılımcılara yeni bilgilerden ziyade, yüzlerinde bir gülümseme ve kalplerinde daha güçlü bağlar kurma isteği bırakacağını umduğunu dile getirdi.








