Konya'da gecenin içinde yükselen alevler: Ev küle döndü!

YEREL Yayınlanma : 17 Kasım 2025 11:44 Düzenleme : 17 Kasım 2025 12:09
Konya'da gecenin içinde yükselen alevler: Ev küle döndü!
Konya Seydişehir'de bir müstakil evde çıkan yangın, gece saatlerinde evi kullanılamaz hale getirdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen talihsiz bir yangın, bir evi kullanılamaz hale getirdi. Olay, Karacaören Mahallesi 159206 sokakta gece saatlerinde yaşandı. Veysel Gönülalan'a ait müstakil evde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

ALEVLER EVİ SARDI

Yangının çıkmasının ardından bölgeye derhal ihbar yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Seydişehir İtfaiye Amirliği ve jandarma ekipleri, olay yerine hızla intikal etti. İtfaiye ekipleri, alevlere karşı büyük bir mücadele verdi.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Ekiplerin titiz ve yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak, çıkan yangın sonucunda evin tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.