Konya'da kumar operasyonu: 19 kişiye 220 bin TL ceza, uyuşturucu ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Ocak 2026 11:29 Düzenleme : 16 Ocak 2026 11:29
Konya'da kumar operasyonu: 19 kişiye 220 bin TL ceza, uyuşturucu ele geçirildi
Konya'da bir iş yerinde düzenlenen operasyonda, kumar oynayan 19 kişiye toplam 220 bin TL ceza kesildi, uyuşturucu ele geçirildi ve bir şüpheli gözaltına alındı.

Konya'da Karatay ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda, kumar oynadığı tespit edilen 19 şahsa toplam 220 bin 476 TL idari para cezası uygulandı. Operasyon sırasında kumar oyununda kullanıldığı değerlendirilen 235 bin 100 TL, 1.450 dolar ve 300 euro'ya el konuldu, iskambil kâğıtları ve adisyon kâğıtları muhafaza altına alındı.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İş yerinde yapılan aramada, Ş.C. isimli şahsa ait olduğu değerlendirilen 29 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan, kumarı organize ettiği belirlenen A.Ö. isimli şüpheli şahıs ise ekiplerce gözaltına alındı.

OPERASYON AHLAK BÜRO EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Operasyon, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirildi. Denetimde 19 şahsın kumar oynadığı belirlendi ve yasal işlemler hızla tamamlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.