Konya'da görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Selçuklu ilçesinde iki kişinin kaldırım taşlarını sökerek araçlarına yüklediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Kılıçaslan Caddesi üzerinde meydana geldi. Gün içerisinde yaşanan olayda, araçlarıyla yol kenarında duran iki şahsın kaldırım taşlarını sökmeye başladığı görüldü.
KALDIRIM TAŞLARINI ÇALDILAR
İddiaya göre iki kişi, kaldırımda bulunan taşları tek tek sökerek araçlarına yükledi. Çevrede araç ve yayaların bulunmasına rağmen şahıslara herhangi bir müdahalede bulunulmaması dikkat çekti.
Şahısların rahat tavırlarla hareket etmesi ve taşları araca yüklemeye devam etmesi görenleri şaşkına çevirdi.
O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA
Yaşanan ilginç olay, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde iki kişinin kaldırım taşlarını sökerek araçlarına yüklediği net şekilde görülüyor. Görüntülerin kısa sürede yayılması üzerine olay sosyal medyada da gündem oldu.
TAŞLARI NEREYE GÖTÜRDÜKLERİ BİLİNMİYOR
Görüntülerde şahısların kaldırım taşlarını araca yükledikten sonra bölgeden uzaklaştığı görülürken, taşların nereye götürüldüğü ise bilinmiyor.
Olayla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, görüntüler kamu malına yönelik zarar iddialarını da beraberinde getirdi.








