Konya’da suç örgütüne darbe: 50 kişi tefecilikten gözaltında

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Kasım 2025 09:51 Düzenleme : 09 Kasım 2025 09:55
Konya’da suç örgütüne darbe: 50 kişi tefecilikten gözaltında
Konya’da tefecilik yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 50 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda para, senet, tapu ve dijital materyaller ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, kentte tefecilik yaptıkları tespit edilen bir suç örgütüne yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi.

Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 50 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

PARA, SENET VE TAPULARA EL KONULDU

Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, suçtan elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda para, çok sayıda senet, tapu ve dijital materyaller ele geçirildi.

Polis ekipleri, ele geçirilen malzemelere delil olarak el koydu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan 50 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şüpheliler hakkında başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.