Konya'daki iş dünyasına İŞKUR programları tanıtıldı

EKONOMİ Yayınlanma : 04 Şubat 2026 01:36 Düzenleme : 04 Şubat 2026 01:39
Konya'daki iş dünyasına İŞKUR programları tanıtıldı
Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından ildeki istihdamı güçlendiren konuları kapsayan toplantı düzenlendi.

MÜDÜR ÇİFTCİ İSTİŞARE GRUBU İLE BULUŞTU

Konya İŞKUR İl Müdürü Önder Çiftci’nin katılımıyla, Konyalı iş insanlarının oluşturduğu Pazartesi İstişare Grubu’na yönelik gerçekleştirilen toplantıda, istihdamı güçlendiren; İEP – İşbaşı Eğitim Programı, GÜÇ- Gençliğin Üretim Çağı ve NİYEP – Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı iş dünyasının temsilcilerine tanıtıldı.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Konya İŞKUR Müdürü Önder Çitci, ''İstihdamı artırmak, nitelikli iş gücünü desteklemek ve Konya’nın üretim potansiyeline katkı sunmak amacıyla, iş insanlarımızla iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 'Birlikte Üretiyor, Birlikte Güçleniyoruz!' sloganı ile hareket ederek, istihdam konusunda en üst seviyeye çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.

 

EKİPLER SAHADA

Diğer taraftan Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ekiplerinin de sahada olmaya devam ettiğini de belirten Müdür Çiftci, ''Ekiplerimiz işyerlerini ziyaret ederek yerinde dinlemeye ve ihtiyaçları doğru tespit etmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen işyeri ziyaretleriyle işverenlerle birebir iletişim kuruyor, talepler doğrultusunda çözüm odaklı destekler sunarak istihdamın güçlenmesine katkı sağlıyor. Konya İŞKUR olarak, işverenlerimizin her zaman yanındayız.'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.