Konya için güç birliği: CHP ve İYİ Parti’den ortak hareket mesajı

SİYASET Yayınlanma : 18 Aralık 2025 12:56 Düzenleme : 18 Aralık 2025 12:59
Konya için güç birliği: CHP ve İYİ Parti’den ortak hareket mesajı
CHP ve İYİ Parti Konya il başkanlıkları, kentin sorunlarının takibi ve çözümü için birlikte hareket edeceklerini açıkladı. Ziyarette ortak akıl ve işbirliği vurgusu öne çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Nejat Türktaş ve il yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Ali Erdal ile yönetim kurulu üyeleri, karşılıklı başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette iki parti, Konya’nın sorunlarının takibi ve çözümü için birlikte hareket edecekleri mesajını verdi.

“KONYA’NIN SORUNLARI İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Ziyarette konuşan İYİ Parti Konya İl Başkanı Ali Erdal, CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek şu ifadeleri kullandı:
 

“Konya’nın sorunlarının takibi ve çözümü noktasında beraber hareket edeceğimiz parti CHP ve muhalefet partileridir. Konya ve Türkiye için yapılması gereken neler varsa birlikte bakacağız.

Bizler için önemli olan Türkiye’nin geleceği ve yarınlarımızın iyi olmasıdır. Nejat Türktaş Başkana ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarı diliyoruz. Misafirperverlikleri içinde teşekkür ediyoruz.”

“KONYA’NIN VE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ”

CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, İYİ Parti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin ve Konya’nın geleceği için ortak akılla hareket edeceklerini vurguladı. Türktaş konuşmasında şunları söyledi:
 

“Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte gelinen nokta hiçte iyi değildir. İktidar halkı unutmuş ve her geçen günde ülkemizin artan sorunlarını çözmek yerine oyalıyor.

Az kaldı iktidarın gitmesine. Konya’nın ve ülkemizin geleceği için ortak akılla İyi Partiyle ve muhalefet partileriyle hareket edeceğiz.

Partimiz CHP’de yeni bir çığır açıldı. Partimize yönelikte halkımızın teveccühü de her geçen gün artmaktadır. İktidara birlikte gideceğiz. Belediyelerimizde iyi bir durumdadır.

Halkımız belediyelerimizin hizmetlerinden oldukça memnundur. İyi Parti Konya İl Başkanı Ali Erdal ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

ZİYARET FOTOĞRAF ÇEKİMİYLE SONA ERDİ

Karşılıklı iyi niyet ve işbirliği mesajlarının verildiği ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.