Halk oyunları yarışmalarına ismini yazdıran 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ankara’da düzenlenecek “Hazine Masal” ulusal gösterisine davet edildi.
1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son iki yıldır üst üste Okullararası Halk Oyunları Yarışması’nda Türkiye şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl kulüpler arası yarışmalarda Türkiye üçüncülüğü elde eden ekip, Ankara’dan dikkat çeken bir davet aldı.
DAHA ÖNCE DE ULUSAL GÖSTERİ TOPLULUĞUNA DAVET EDİLMİŞTİ
Bu yıl da il birincisi olarak grup çalışmalarını sürdürürken Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek “Hazine Masal” adlı Halk Oyunları Ulusal Gösteri Topluluğu’na davet edilen ekip, büyük bir gurur yaşadı.
Daha önce de ulusal gösteri topluluğuna davet edilen şampiyon ekip, ikinci kez bu önemli organizasyonda sahne alacak. Gösteri, bugün saat 20.00’de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu’nda gerçekleştirilecek.









