Konya Valiliği, Cihanbeyli’de peş peşe meydana gelen depremlerin ardından açıklama yaptı. Açıklamada depremin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmadığı bildirildi.
Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Günyüzü Mahallesi'nde bugün birer saat arayla 3.9 ve 3,6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. İstanbul’da yaşanan en büyüğü 6.2 şiddetindeki deprem ile Kütahya, Karadeniz ve Van’da yaşanan depremler nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar, arka arkaya gelen depremlerden sonra kısa süreli panik yaşadı.
Konya Valiliği, Cihanbeyli depremine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, “İlimiz Cihanbeyli ilçesi Günyüzü Mahallesi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremle ilgili olarak 112 Acil Çağrı Merkezimize şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.








