Konyaaltı'nda geleceğe yön veren projeler masaya yatırıldı

SİYASET Yayınlanma : 29 Aralık 2025 12:48 Düzenleme : 29 Aralık 2025 12:48
Konyaaltı'nda geleceğe yön veren projeler masaya yatırıldı
Konyaaltı Kent Konseyi, Belediye Başkanı Cem Kotan başkanlığında Kadın, Gençlik ve Yabancılar Meclislerinin çalışmalarını değerlendirerek, kent için ortak proje üretme kararı aldı.

Konyaaltı Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Belediye Başkanı Cem Kotan başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Kent Konseyi'nin faaliyetleri gözden geçirildi ve özellikle Kadın, Gençlik ve Yabancılar Meclislerinin çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı. Üyeler arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

KONSEY MECLİSLERİNDEN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER

Konyaaltı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Cem Kotan'ın makamında yapıldı. Toplantıda, Kadın, Gençlik ve Yabancılar Meclislerinin yürüttüğü çalışmalar başta olmak üzere Kent Konseyi'nin genel faaliyetleri değerlendirilerek fikir birliğine varıldı.

KONYAALTI İÇİN ORTAK PROJE ÜRETİMİ VURGUSU

Başkan Kotan, toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Kent Konseylerinin kadınların, gençlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve farklı kültürlerden yurttaşların söz sahibi olabildiği çok değerli yapılar olduğunu belirtti. Kadın, Gençlik ve Yabancılar Meclislerinin çalışmalarını son derece önemsediğini ve ortaya koydukları her fikri kentlerinin geleceği adına değerli bulduğunu ifade etti. Konyaaltı'nı birlikte yönetme anlayışını güçlendirmeye devam edeceklerini vurgulayan Kotan, "Kent konseyimizle uyum içerisinde çalışarak, sosyal yaşamdan çevreye, kültürden eğitime kadar birçok alanda Konyaaltı’nın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz." dedi. Toplantıya Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Gencay, Yabancılar Meclisi Başkanı Zera Vareldzhi, Kadın Meclisi Başkanı Özlem Saday ve KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.