Konyaspor, 21 Temmuz Pazartesi günü başladığı Avusturya’daki üçüncü etap kamp çalışmalarının son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde yapılan idmanda futbolcular, yoğun geçen kamp sürecinin ardından son hazırlıklarını tamamladı.
Antrenmanda, Khorfakkan FC ile oynanan hazırlık maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınmanın ardından iki gruba ayrılarak 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, yapılan taktik uygulamalarla sona erdi.
Yeşil-beyazlı ekip, Avusturya kampının son bölümünde TSİ 19.00’da Grazer AK ile özel bir müsabakaya çıkacak. Bu maçla birlikte Konyaspor’un yurt dışı kamp süreci de tamamlanmış olacak.
Sezon öncesi fiziksel ve taktiksel açıdan hazır hale gelmeyi hedefleyen Konyaspor, Grazer AK karşılaşmasının ardından Konya’ya dönerek yeni sezona odaklanacak.








