MAĞLUBİYETİN ANALİZİ
Başkan Atiker, beklenmedik sonuçtan hayal kırıklığı yaşadığını, ancak futbolda böyle sonuçların olabileceğini belirtti. Takımın kötü olmadığını, daha iyi olacaklarını ve mağlubiyeti telafi edeceklerini vurguladı. Taraftarları desteklerini sürdürmeye çağırdı.

TRANSFER SÜRECİNDEKİ ENGELLER
Alanyaspor maçının ilk yarı performansından memnun olmadığını dile getiren Atiker, ikinci yarıda daha iyi oynamalarına rağmen alınan ikinci golle maçı kaybettiklerini ifade etti. Transfer konusunda ise, Anadolu kulüplerinin yabancı oyuncuları ikna etmekte yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Özellikle yabancı futbolcuların eşlerinin, çocuklarının eğitim olanakları ve Konya'nın sosyal yaşamı nedeniyle transferi kabul etmediklerini açıkladı.
İNGİLİZCE EĞİTİM SORUNU
Başkan Atiker, birçok iyi oyuncuyla anlaşmalarına rağmen, eşlerinin veya kız arkadaşlarının itirazları nedeniyle transferleri gerçekleştiremediklerini söyledi. Çocukların İngilizce eğitim alabilecek bir okulun bulunmamasının büyük bir engel olduğunu vurgulayarak, bir İspanyol oyuncu transferini bu nedenle gerçekleştiremediklerini örnek gösterdi.







