Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı. Antrenman, taktik çalışma ile tamamlandı. Yeşil beyazlı ekip, bugün saat 14:30’da yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

KONYASPOR'DA TRANSFERDE YENİ HAMLE
Diğer taraftan Konyaspor'da yeni transfer edilecek futbolcu için de çalışmalar devam ediyor. Konyaspor'un, PSV Eindhoven takımından Adamo Nagalo'yu yarım sezon kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışma yaptığı öğrenildi. Ufak pürüzler giderilirse Nagalo bugün Konya’da olması bekleniyor. 1.88 boyundaki Burkina Fasolu stoper 2024-2025 sezonunun başında Nordsjaelland takımından 7 Milyon € bonservis bedeli ile Hollanda ekibi PSV'ye transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncu kulübü ile 1.5 sezonda Jong PSV ile 3, PSV A Takımı ile 12 ve PSV U21 ile 1 maça çıktı.

KONYASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği karşılaşma sonrası PFDK'ya sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yapmış olduğu açıklamaya göre PFDK'ya sevk edilen kulüpler arasında: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe, Gaziantep FK, Konyaspor, Eyüpspor ve Çaykur Rizespor yer aldı. Sevk’in nedeni ise “çirkin ve kötü tezahürat”, “saha olayları” ve “talimatlara aykırı hareket” olarak açıklandı.









