Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı.

ANTRENMAN PROGRAMI: OYUN VE KOŞU AĞIRLIKLI
Isınmanın ardından çalışma 7’ye 6 oyun ve turnuva maçları ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise takım koşu çalışması yaptı. Teknik ekibin oyunculara yüksek tempo yüklediği gözlendi.
JEVTOVİC’TEN DÖNÜŞ SİNYALİ
Marko Jevtovic, ilk bölümünü takımla çalıştığı antrenmanı daha sonra bireysel çalışma ile tamamladı. Oyuncunun durumu teknik heyet tarafından yakından takip ediliyor.

ÇİFT ANTRENMAN MESAİSİ
Yeşil-beyazlı ekip, bugün yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. Konyaspor’un Fenerbahçe karşılaşmasına büyük önem verdiği anlaşılıyor.









