Konyaspor'u takip eden ödülleri kapacak

SPOR Yayınlanma : 08 Ekim 2025 03:16 Düzenleme : 08 Ekim 2025 03:22
Konyaspor'u takip eden ödülleri kapacak
Konyaspor Kulübü sosyal medyada takipçi sayısını artırmak için yeni bir proje başlattı. Başlatılan proje ile sosyal medya hesaplarına yeni takipçilerin gelmesi hedefleniyor.

YÖNETİCİLER DE SOKAĞA İNDİ

Hazırlanan proje kapsamında Konyaspor Kulübü Yöneticileri de sahaya indi. Üzerlerine yeşil beyazlı formaları giyen yöneticiler, sosyal medyadan Konyaspor'u takip edenlere hediyeler dağıttı. 

YÖNETİCİLERDEN MESAJ VAR

Başlatılan kampanya çerçevesinde sahaya inen Konyaspor yöneticisi Hüseyin Uysal, ''Şehrimizin takımı Konyaspor için sahalardayız' mesajını verdi. Konyaspor yöneticisi Emre Demirkol da, ''Konya'da bütün çocuklar Konyasporlu olacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı. Yönetici Mert Selek de, ''Sosyal medyayı takipte kal hediyeleri kap'' duyurusunda bulundu.

BÜTÜN ÇOCUKLAR KONYASPORLU OLACAK

Konyaspor artık sokağa iniyor. Büyük Konyaspor ailesi ile buluşuyor. Bu şehirde bütün çocuklar Konyasporlu olacak. Proje kapsamında Konyaspor'u bütün platformlardan takip edenlere polar, forma, atkı, yağmurluk gibi çeşitli hediyeler dağıtılacak. Konyaspor'u tüm platformlardan (Sosyal Medya) takip edenlere çeşitli ödüller olacak. Konyaspor’u takip etmeyi unutmayın.

TAKİP İÇİN

Konyaspor'un hediyelerinden almak isteyenlerin yeşil beyazlı kulübün 

X: x.com/konyaspor

Instagram: instagram.com/konyaspor/

Facebook: facebook.com/konyaspor

TikTok: tiktok.com/@konyaspor

YouTube: youtube.com/@KonyasporTVorg

WhatsApp: whatsapp.com/channel/0029VamISRuA2pL5J1mmHF1R adreslerin takip etmeleri yeterli olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.