Sona yaklaşılan çalışmalar bittiğinde isteyenler Ermenek üzerinden bu güzergahı tercih ederek Gazipaşa'ya kadar ulaşma imkanına sahip olacak.
Çalışmalar kapsamında Burçak Alanı-Yunt yaylası arasındaki 27 Kilometrelik yolda, Çerçikırı mevkiine kadar stabilize çalışması bitti. Çerçikırı - Yunt arasında da ham yol çalışması tamamlanmak üzere. Bir ay içinde yoldaki çalışmanın bitmesi bekleniyor.
Yol gelecek yıl asfaltlanacak. Karaman Valiliği tarafından yapılan yolda; Karayolları, DSİ, Orman, Özel İdare ve Kazancı Belediyesi'ne ait 50 araç ve 70 personel çalışıyor.
Yoldan Anamur'un Ortagöl, Kırkkuyu, Sarıova, Ağaçtepe ve Çerçikırı yaylaları direk faydalanacak. Beşkuyu, Kabakalanı, Gözlügöl, Elbalak, Berem ve Koçmar yaylalarına ulaşım da hızlanacak.







