Körfez'de sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden sürüyor

ÇEVRE Yayınlanma : 20 Ekim 2025 02:35 Düzenleme : 20 Ekim 2025 02:35
Körfez'de sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden sürüyor
Körfez'de altyapı çalışmaları tamamlandı ve sıcak asfalt serim işlemlerine geçildi. Belediye Başkanı, modern ulaşım altyapısı hedeflediklerini açıkladı.

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine geçildi. Körfez Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yürütülen bu çalışmalar, bölgedeki ulaşım altyapısını modernize etmeyi hedefliyor.

YENİ ALTYAPI İLE MODERNLEŞME

Ekipler, hava şartlarını göz önünde bulundurarak asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uzun süredir devam eden altyapı yenileme çalışmaları, Mimar Sinan Mahallesi'nin büyük bir bölümünü modern altyapıya kavuşturdu. Yaklaşık 44 kilometrelik hat yenileme kapsamında içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları tamamen yenilendi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMALAR

Altyapının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına geçildi ve cadde ile sokaklarda asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yürütülen çalışmaların ilçenin geleceği için önemli olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.