Körfez Gençlerbirliği, Darıca'da madalya yağmuruna tutuldu

SPOR Yayınlanma : 27 Kasım 2025 10:01 Düzenleme : 27 Kasım 2025 10:01
Körfez Gençlerbirliği, Darıca'da madalya yağmuruna tutuldu
Körfez Gençlerbirliği, Darıca'da düzenlenen Yıldızlar Karate Ligi'nde 13 madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, 16 sporcu ile katıldığı Yıldızlar Karate Ligi’nin Darıca etabında büyük bir başarı göstererek 5'i altın olmak üzere toplam 13 madalya kazandı.

DARICA'DA MÜSABAKALAR GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Karate Ligi’nin 1. Etabı, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapıldı. Darıca Eray Şamdan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bu önemli etkinliğe, Türkiye'nin farklı şehirlerinden toplam 1170 sporcu katıldı. Katılımcılar, kata ve kumite dallarında 280 farklı kategoride madalya kazanmak için mücadele etti.

KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ'NİN BAŞARISI

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, şampiyonaya katılan 16 sporcusu ile toplamda 13 madalya elde etti. Kulüp, 5 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülükle etabın en başarılı kulüpleri arasında yer almayı başardı. Müsabakalarda dereceye giren sporculara, madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Ayrıca, karşılaşmaları birçok karate severin ilgiyle takip ettiği gözlemlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.