Korgun'da 'Gazze için seferberlik' temalı kermes düzenlendi

GÜNDEM Yayınlanma : 24 Ekim 2025 14:40 Düzenleme : 24 Ekim 2025 14:40
Korgun'da 'Gazze için seferberlik' temalı kermes düzenlendi
Korgun'da düzenlenen 'Gazze için seferberlik' temalı kermeste, yerel halk Gazze'ye desteklerini gösterdi.

Çankırı'nın Korgun ilçesinde, 'Gazze için seferberlik' temalı bir kermes düzenlendi. Kermese Korgun Kaymakamı Ferhat Gür, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve diğer yetkililer katıldı. Bu etkinlik, yerel halkın Gazze'ye olan desteğini ifade etmek amacıyla gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERİN TOPLUMSAL DUYARLILIĞI ARTIRILIYOR

Korgun Ortaokulu'nda düzenlenen kermes, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edildi. Kaymakam Gür, etkinliğin öğrencilerde toplumsal duyarlılığın gelişmesine katkı sağladığını vurgulayarak, bu tür organizasyonların önemini belirtti.

ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Kermeste öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan çeşitli ürünler sergilendi. Katılımcılar, hem sosyal bir etkinlikte bir araya geldi hem de Gazze'ye destek olma fırsatı buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.