Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2025-2026 Eğitim Öğretim yılı Uyum Haftası kapsamında Kaymakam Mert Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, Toparlar İlkokulu'nu ziyaret etti. Kaymakam Kumcu, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerin heyecanını yerinde paylaştı. Öğretmen ve velilerle görüşen Kaymakam, yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

UYUM HAFTASI ZİYARETLERİ
Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, Şube Müdürü Mehmet Zafer Ersoy ile birlikte okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Sene başı mesleki çalışma programı kapsamında okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Şen, öğretmenlerle sohbet etti ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI
Kaymakam Mert Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen'in ziyaretleri, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcına özel bir anlam kattı. Öğretmen ve öğrencilere başarı dilekleri iletilirken, yeni eğitim yılının verimli geçmesi temennisi dile getirildi.







