Küçükçekmece'de dehşet anları: 4 katlı binanın çatısı alevler içinde kaldı, patlama paniği sardı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 05 Aralık 2025 20:42 Düzenleme : 05 Aralık 2025 20:42
Küçükçekmece'de dehşet anları: 4 katlı binanın çatısı alevler içinde kaldı, patlama paniği sardı!
Küçükçekmece'de 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, patlamayla paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı yaşanmadı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerinde büyük paniğe yol açtı. Olay, Söğütlüçeşme Mahallesi 4. Çınar Sokak'ta saat 15.30 sularında bilinmeyen bir nedenle başladı.

ALEVLER YÜKSELDİ, PATLAMA YAŞANDI

Yangın kısa sürede büyüyerek çatı katını sardı. Bina sakinleri, çevredeki duyarlı vatandaşların da yardımıyla hızla binadan tahliye edildi. Alevlerin şiddetle yükseldiği bir sırada binada bir patlama meydana geldiği bildirildi. Gökyüzünü kaplayan yoğun duman, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İTFAİYE EKİPLERİ BİNUYU̇ KONTROL ALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını söndürmek için yoğun bir çaba gösterdi. Uzun süren uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın sonucunda can kaybı veya yaralanan kimse olmazken, olayın elektrik kaynaklı olabileceği iddia edildi. Olayı gören esnaf Erhan Yüce, "Kahve dükkanının sahibiyim. Dışarı çıkarken dumanı gördük. Komşulara çıkmaları konusunda bağırdık, itfaiyeye haber verdik. Büyük bir gürültüyle patlama oldu. İnsanlar mekandan çıktı, hepsini binadan çıkarmaya çalıştık. Şalterleri indirdik, doğalgazı, elektriği hepsini indirdik. Sonra vatandaşları dışarı çıkardık. Sonra itfaiye geldi. Mahsur kalma olayı yok. Elektrikten kaynaklı olabilir, başka bir şey olamaz, çünkü çatı katında kimse oturmuyordu" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.