Küçükçekmece'de Muharrem ayı coşkusu: Aşure ikramı başlıyor

GÜNDEM Yayınlanma : 03 Temmuz 2026 08:40 Düzenleme : 03 Temmuz 2026 08:40
Küçükçekmece'de Muharrem ayı coşkusu: Aşure ikramı başlıyor
Küçükçekmece Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıyor. Başkan Kemal Çebi, vatandaşlarla paylaşmanın önemine vurgu yaptı.
Küçükçekmece'de Muharrem ayı coşkusu: Aşure ikramı başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi, Muharrem ayının birlik ve beraberlik ruhunu aşure ikramıyla ilçeye taşıyor.

Küçükçekmece\

AŞURE İKRAMI BAŞLIYOR

Bir hafta boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilecek olan aşure ikramlarının ilk gününde, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Çebi, aşure ikramı sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, Muharrem ayının paylaşma ve dayanışma önemine dikkat çekti. “Muharrem ayı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü sembollerinden biridir. Bu ayda yapılan ibadetlerin ve oruçların Hak katında kabul olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece\

20 BİN KİŞİYE ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR

İkram programı kapsamında, Halkalı Marmaray, Atakent Arenapark, Halkalı Merkez Mahallesi Perşembe Pazarı, Sefaköy Metrobüs, Fatih Mahallesi Pazar Alanı, Menekşe Parkı, İstasyon Mahallesi Pazar Alanı ve İnönü Mahallesi Pazar Alanı gibi ilçenin çeşitli noktalarında aşure dağıtımı yapılacak. Toplamda 20 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.