Kurban Bayramı yaklaşıyor, Çardak’ta ev yangını aileyi komşulara muhtaç bıraktı: Bir kişi yaralandı, ev küle döndü

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Mayıs 2026 19:23 Düzenleme : 23 Mayıs 2026 19:23
Kurban Bayramı yaklaşıyor, Çardak’ta ev yangını aileyi komşulara muhtaç bıraktı: Bir kişi yaralandı, ev küle döndü
Nevşehir'in Çardak köyünde çıkan ev yangınında bir kişi yaralandı, ev kullanılamaz hale geldi. Kurban Bayramı öncesi evsiz kalan aile komşularına sığındı.
Kurban Bayramı yaklaşıyor, Çardak’ta ev yangını aileyi komşulara muhtaç bıraktı: Bir kişi yaralandı, ev küle döndü

Nevşehir’in Çardak köyünde yürek burkan bir ev yangını yaşandı. Kurban Bayramı'nın arifesinde evsiz kalan Altıntaş ailesi, çıkan yangında evlerinin tamamen kullanılamaz hale gelmesiyle büyük bir yıkım yaşadı. Yangında bir kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kurban Bayramı yaklaşıyor, Çardak’ta ev yangını aileyi komşulara muhtaç bıraktı: Bir kişi yaralandı, ev küle döndü 1

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK YIKIM

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Mustafa Altıntaş'a ait olduğu belirtilen evde henüz bilinmeyen bir nedenle, muhtemelen bir ısıtıcıdan kaynaklanan yangın hızla tüm binayı sardı. Alevlerin yükseldiğini gören köylüler derhal itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kurban Bayramı yaklaşıyor, Çardak’ta ev yangını aileyi komşulara muhtaç bıraktı: Bir kişi yaralandı, ev küle döndü 2

YARDIM ELİ UZANDI

Yangın söndürme çalışmaları sırasında yaralanan bir kişi, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Evin tamamen küle döndüğü yangında mağdur olan aile, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde komşularının desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyor. Köy sakinlerinin, zor durumda kalan aileye yardım etmek için adeta seferber olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri ise yangının çıkış nedenini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.