Kürek darbesiyle hayatını kaybeden genç, Şirvan'da son nefesini verdi

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Temmuz 2026 23:50 Düzenleme : 14 Temmuz 2026 23:50
Kürek darbesiyle hayatını kaybeden genç, Şirvan'da son nefesini verdi
Siirt'in Şirvan ilçesinde başına kürek darbesi alan Selim Bugtekin, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı ve soruşturma sürüyor.

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Nallıkaya köyünde, 12 Temmuz'da iki kişi arasında başlayan bir tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada başına kürek darbesi alan Selim Bugtekin, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kavga nasıl başladı?

Henüz belirlenemeyen bir nedenle patlak veren tartışmada, taraflar arasında yaşanan gerginlik, şiddetli bir kavgaya evrildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bugtekin'e ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen genç adam kurtarılamadı.

Gözaltılar ve soruşturma

Selim Bugtekin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı ve kavgaya karışan iki kişi gözaltına alındı. Şu an soruşturma devam ediyor ve daha fazla bilgi bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.