Kuşadası'nda öğrencilerin yaratıcılığı sergiyle buluştu

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 16:05 Düzenleme : 19 Mayıs 2026 16:05
Kuşadası'nda öğrencilerin yaratıcılığı sergiyle buluştu
Kuşadası'nda ortaokul öğrencilerinin hazırladığı karma sergi, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında açıldı. Sergide 70 eser ve 100 maket yer aldı.
Kuşadası'nda öğrencilerin yaratıcılığı sergiyle buluştu

Kuşadası'nda, ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı 70 eser ve 100 maketten oluşan karma sergi, 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde açıldı.

Kuşadası\

HAZIRLIK VE AÇILIŞ TÖRENİ

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışı, Pakize Kamil Çağlayan Ortaokulu öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleştirildi. Sergi, İbramaki Sanat Galerisi'nde sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'nda yapılan resmi törenin ardından ziyarete açıldı. Açılışa, Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tahsin Demirtaş ve ilçe protokolü gibi önemli isimler katıldı.

Kuşadası\

ÖĞRENCİLERİN YARATICILIĞI GÖZ DOLDURDU

Açılışın ardından protokol üyeleri, sergiyi gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı. Sergide, özel eğitim sınıfı öğrencilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 öğrencinin yıl boyunca hazırladığı 70 eser ve 100 maket tasarım yer aldı. Sergi, hem protokol üyeleri hem de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü ve öğrencilerin yaratıcılığı büyük beğeni topladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.