Kütahya'nın gururu: Pazarlar Spor Lisesi, Floor curling'de Türkiye dördüncüsü oldu

SPOR Yayınlanma : 23 Nisan 2026 11:29 Düzenleme : 23 Nisan 2026 11:29
Kütahya'nın gururu: Pazarlar Spor Lisesi, Floor curling'de Türkiye dördüncüsü oldu
Kütahya'nın Pazarlar Spor Lisesi, Samsun'da düzenlenen Floor Curling Türkiye Finalleri'nde gösterdiği performansla Türkiye 4.'sü oldu ve büyük bir başarıya imza attı.
Kütahya'nın gururu: Pazarlar Spor Lisesi, Floor curling'de Türkiye dördüncüsü oldu

Kütahya'nın Pazarlar ilçesini Samsun'da düzenlenen Floor Curling Türkiye Finalleri'nde temsil eden Pazarlar Spor Lisesi, gösterdiği performansla Türkiye 4.'sü olmayı başardı.

Kütahya\

BAŞARILI YOLCULUK

Samsun'daki turnuvada, Pazarlar Spor Lisesi Karma Takımı, galibiyetle başladığı mücadelede Erzurum ve Bartın temsilcilerine karşı elde ettiği üstünlükle grup birincisi olarak adını ilk 4'e yazdırdı. Çeyrek finalde Kahramanmaraş ekibini de saf dışı bırakan gençler, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kütahya\

FİNALİ HAZIRLIKLA TAMAMLADILAR

Yarı final ve üçüncülük müsabakalarında Kütahya ekibi, sahada sergilediği büyük mücadeleyle sadece 1’er sayı farkla iki maçı kaybederek Türkiye 4.'sü oldu. Turnuvada kupa ve madalyalarını alan sporcular, okullarını ve ilçelerini ulusal düzeyde en iyi şekilde temsil ettiler. Pazarlar Spor Lisesi Müdürü Muammer Gökalp, bu başarıyı elde eden öğrencilerine ve destek verenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.