Leroy Sane'den 2 gol: Galatasaray, Başakşehir'i 2-1 yendi

SPOR Yayınlanma : 18 Ekim 2025 23:25 Düzenleme : 18 Ekim 2025 23:25
Leroy Sane'den 2 gol: Galatasaray, Başakşehir'i 2-1 yendi
Leroy Sane'nin 2 golüyle Galatasaray, Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek ligdeki başarısını sürdürdü. Alman yıldız bu performansıyla sezondaki gol sayısını 3'e çıkardı.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Leroy Sane, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında RAMS Başakşehir karşısında attığı iki golle takımının 2-1'lik galibiyetinde başrol oynadı. 29 yaşındaki futbolcu, bu performansıyla sezon boyunca artan form grafiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

SANE'NİN GOL YAĞMURU

Maçın 45+1. dakikasında İlkay Gündoğan'ın müthiş pasında sağ kanattan ceza sahasına giren Sane, çapraz bir vuruşla topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Alman oyuncu, 61. dakikada Gabriel Sara'nın defans arkasına attığı pasta topu kontrol edip kaleyi buldu ve skoru 2-1'e taşıdı.

SEZON PERFORMANSI

Bu iki golle birlikte Sane'nin Galatasaray formasıyla bu sezonki gol sayısı 3'e yükseldi. 86. dakikada yerini Berkan Kutlu'ya bırakan yıldız futbolcu, takımının ligdeki yenilmezlik serisinin devam etmesinde kilit rol oynadı. Galatasaray taraftarı, Sane'nin bu etkileyici performansıyla takımın hücum hattına yeni bir soluk getirdiğini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.