İsrail ordusu, Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine yönelik yeni bir dizi saldırı başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, saldırıların Hizbullah'ın roket fırlatma noktalarını ve örgüt üyelerini hedef aldığı belirtildi.
SİVİL KAYIPLAR ARTIYOR
Lübnan Sağlık Bakanlığı'ndan gelen bilgilere göre, özellikle Beyrut'u hedef alan son saldırılarda en az 6 sivil hayatını kaybetti ve 24 kişi yaralandı. Lübnan medyası, saldırıların sivil yerleşim bölgelerine yöneldiğini bildirirken, yaşanan yıkım ve kaos anları amatör kameralara yansıdı.
BEYRUT'TA YIKIM VE KORKU
Saldırıların yoğunlaştığı Beyrut'ta büyük bir yıkım yaşandığı ve halkın büyük korku içinde olduğu gelen bilgiler arasında. Uluslararası toplumdan ise henüz konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi.









