Kırıkkale’de Alparslan Türkeş Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında, lüks bir otomobilin çarptığı araç hurdaya dönerken, 3 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ş.A. yönetimindeki 71 DV 111 plakalı otomobil, önünde ilerleyen M.G. idaresindeki 34 GT 8591 plakalı araca arkadan çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savruldu. Toyota marka otomobil kullanılamaz hale gelirken, kazada her iki sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan A.A.G. ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
İtfaiye ekipleri, araçların yanma riskine karşı güvenlik önlemi alırken, kaza yapan otomobiller çekiciyle otoparka götürüldü.
Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.










