Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, üniversite öğrencileriyle buluştu

ÇEVRE Yayınlanma : 12 Aralık 2025 17:57 Düzenleme : 12 Aralık 2025 17:57
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, üniversite öğrencileriyle buluştu
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek depremin yaralarını sarmak ve şehirdeki projeler hakkında bilgi verdi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, üniversite öğrencileriyle buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Üniversitesi OSB Meslek Yüksekokulu'ndaki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Depremin yaralarını sararken şehri kültür, sanat ve spor alanında da geliştirdiklerini vurguladı.

PROJELERLE ŞEHİR CANLANIYOR

Başkan Er, Dr. Öğretim Üyesi Fatma Sezer Öztürk moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide, Malatya'nın ayağa kalkması için harekete geçtiklerini belirtti. İnönü Üniversitesi OSB Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Alper Tunga Özgüler, yüksekokulun mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Er, öğrencilerin kariyerlerine dair önemli tavsiyelerde bulundu ve dürüstlük, fedakarlık gibi değerlerin önemini vurguladı.

DEPREM SONRASI YENİDEN YAPILANMA

Sami Er, Malatya'nın depremin yaralarını sarmak için önemli projeler yürüttüklerini ifade etti. İkizce'de 27 bin konut inşa ettiklerini ve bu süreçte insanları kalıcı konutlarına kavuşturmak için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Malatya'nın kütüphane ve spor merkezi olma hedefinden bahsetti. Gençlere yönelik eğitim ve spor projeleri hakkında bilgi verdi, pratik becerilerin önemini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.