6 Şubat'ta yaşanan yıkıcı depremlerin ardından Malatya'dan yeni ve sarsıcı görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Özellikle 7,6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Malatya'da, deprem anında yaşanan panik anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HASTANEDE BÜYÜK PANİK
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaydedilen görüntülerde, 6 Şubat 2023 tarihinde saat 13.24'te meydana gelen şiddetli sarsıntı sırasında yaşanan kaos gözler önüne seriliyor. Sağlık çalışanları ve hastalar, depremin etkisiyle büyük bir korku yaşarken, panik havası hastane koridorlarını sardı.

CAN PAHASINA HASTALARI KURTARDILAR
Görüntülerde, depremin başlamasıyla birlikte hastanede kısa süreli bir panik yaşandığı, bazı vatandaşların hızla bulundukları alanları terk etmeye çalıştığı görülüyor. Ancak en dikkat çekici anlar, hastane çalışanlarının kendi can güvenliklerini hiçe sayarak, hastaları en kısa sürede güvenli bölgelere taşıma gayretleri oldu. Bu fedakâr mücadele, insanlığın en zor anlarda bile gösterdiği dayanışmayı ve özveriyi gözler önüne seriyor.







