Malatyada sağlık çalışanlarına yönelik şiddet protesto edildi

GÜNDEM Yayınlanma : 28 Ekim 2025 18:29 Düzenleme : 28 Ekim 2025 18:29
Malatyada sağlık çalışanlarına yönelik şiddet protesto edildi
Malatyada bir asistan doktorun darp edilmesi, sağlık çalışanları tarafından protesto edildi. Olayın ardından başhekim, şiddeti kınadı ve önlemler alınacağını duyurdu.

Malatyada bulunan İnönü Üniversitesine bağlı Turgut Özal Tıp Merkezinde bir asistan doktorun darp edilmesi, sağlık çalışanlarını protesto eylemi yapmaya yöneltti.

PROTESTO EYLEMİ DÜZENLENDİ

Saldırıya uğrayan asistan doktor M.E.Ynin görev yaptığı Plastik Cerrahi Polikliniği önünde toplanan sağlık çalışanları, şiddete karşı bir araya gelerek tepkilerini dile getirdi. Eylem sırasında sağlık personeli, yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu vurguladı.

YETKİLİLERDEN KINAMA GELDİ

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, üniversite yönetimi ve hastane başhekimliği önünde yaptığı açıklamada, genç bir hekimin maruz kaldığı şiddeti sert bir şekilde kınadı. Karaaslan, sağlık çalışanlarının fedakarca görevlerini sürdürdüğünü belirterek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.