Çankırı'da, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 15 Kasım'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Hatice Ünal, memleketinde toprağa verildi.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından, şehit Hatice Ünal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Çankırı'nın Yapraklı ilçesindeki Kavak Mahallesi'ne getirildi. Burada öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törende, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve Hatice Ünal'ın öz geçmişi okundu.
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Cenaze namazı İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından kıldırıldı ve ardından Hatice Ünal'ın cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi. Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Fırat Taşolar, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cumhur Yazgan, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve birçok yetkili katıldı. Hatice Ünal'ın, İbrahim ve Şerife çiftinin en büyük çocuğu olduğu ve 9 Eylül 2024'te Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı öğrenildi.








