Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşanan dramatik olayda, anne, baba ve 5 yaşındaki kızlarından oluşan 3 kişilik bir aile hayatını kaybetti. Komşuların haber alamaması üzerine başlatılan araştırma, ailenin evinde ölü bulunmasıyla sonuçlandı.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR
25 Kasım günü Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, ekipler dairenin kapısını kırarak içeri girdi. Mehmet Kaya (37), eşi Berna Kaya (33) ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya'nın yerde hareketsiz yattığı belirlendi. Sağlık ekipleri üç kişinin de hayatını kaybettiğini teyit etti.

CENAZE İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsilerin ardından anne ve kızının cenazeleri yakınlarına teslim edildi ve defnedilmek üzere Van'a gönderildi. Baba Mehmet Kaya'nın cenazesi ise otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra Mardin'in Savur ilçesine bağlı kırsal İşgören Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SORUŞTURMA SONUÇ VERDİ
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü özel ekiplerinin çalışmaları sonucunda olayda kullanıldığı değerlendirilen silah bulundu. Delil karartma iddiasıyla gözaltına alınan M.C. adlı şahıs, yapılan sorgulamanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.








