Mersin'de ağızlıksız Rottweiler dehşeti: Kurye kask kamerasında

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Ekim 2025 19:28 Düzenleme : 23 Ekim 2025 19:28
Mersin'de ağızlıksız Rottweiler dehşeti: Kurye kask kamerasında
Mersin'de ağızlıksız gezdirilen Rottweiler cinsi köpek, bir kadın ve motosikletli kuryeye saldırarak ikisini de yaraladı. Saldırı anları kask kamerasına yansıdı.

Mersin'in Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'nde sahibi tarafından ağızlıksız gezdirilen Rottweiler cinsi köpek, önce bir kadına ardından motosikletli kuryeye saldırarak dehşet saçtı. Köpeğin kontrolsüz şekilde sokakta dolaştırılması ciddi güvenlik sorunu oluşturdu.

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Kuryenin kask kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde, olay yerine yaklaşan kuryeye köpeğin aniden saldırdığı ve gencin yere düşerek acı içinde bağırdığı görülüyor. Çevredekilerin yoğun çabasıyla köpek kuryeden uzaklaştırılabildi.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Saldırıya uğrayan Şediye Armut isimli kadın ve ismi öğrenilemeyen motokurye hastanede tedavi altına alındı. Her iki mağdur da ayakta tedavi görürken, köpek sahibi hakkında resmi şikayette bulundu.

SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU

Kask kamerasına yansıyan saldırı görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki topladı. Vatandaşlar, tehlikeli köpek ırklarının ağızlıksız gezdirilmesinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.