Mersin'de aranan 823 kişi yakalandı: Güvenlik önlemleri artırıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 01 Aralık 2025 22:38 Düzenleme : 01 Aralık 2025 22:38
Mersin'de aranan 823 kişi yakalandı: Güvenlik önlemleri artırıldı
Mersin'de yapılan son güvenlik çalışmaları kapsamında aranan 823 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi. Güvenlik önlemleri artırıldı.

Mersin’de son bir haftada gerçekleştirilen güvenlik çalışmaları sonucunda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 823 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, kent genelindeki güvenlik ve asayiş durumu ele alındığı 'Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı' yapıldı. Toplantıda, suç ve suçlularla mücadelede yürütülen çalışmalar, alınan tedbirler ve diğer önemli başlıklar değerlendirildi.

TRAİFİK DENETİMLERİ VE GÖÇMEN KONTROLLERİ

Valilikten yapılan açıklamada, Mersin’in huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin 7/24 özveriyle görev yaptığı vurgulandı. 24-30 Kasım tarihleri arasında yapılan trafik denetimlerinde 107 bin 312 aracın kontrol edildiği, bunlardan bin 396 aracın trafikten men edildiği belirtildi. Ayrıca, düzensiz göç ile mücadele kapsamında bin 844 kişinin kimlik kontrolü yapıldığı ve 18 yabancı uyruklu kişinin Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildiği ifade edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.