Mersin'de futbol turnuvası coşkuyla başladı

SPOR Yayınlanma : 14 Aralık 2025 02:14 Düzenleme : 14 Aralık 2025 02:14
Mersin'de futbol turnuvası coşkuyla başladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Birimler Arası Futbol Turnuvası'nı coşkuyla başlattı. Başkan Vahap Seçer, çalışanlarıyla büyük bir aile olduklarını vurguladı.
Mersin'de futbol turnuvası coşkuyla başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın açılışını gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, turnuvanın başlangıç vuruşunu yaparak, belediyenin 13 binden fazla çalışanıyla bir aile olduklarını ifade etti.

BAŞKAN SEÇER'DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Turnuva Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlenirken, Seçer, 'Futbol turnuvamızın 4.'sünü yapıyoruz. Bu organizasyonun fikir babası Genel Sekreterimiz Olcay Tok, ona teşekkür ediyorum. İş, çalışma ve stres dışında da kendinize zaman ayırmalısınız' dedi. Turnuvanın, bir arada olmanın bir aracı olduğunu vurgulayan Seçer, 'Çok güzel 18 takımımız var. Hem sportif mücadele hem de seyir zevki olacak' şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Başkan Seçer, tüm takımlara başarılar dileyerek, 'Memleketimize, milletimize, ülkemize hizmet yapmanın gururunu hep beraber yaşayalım' dedi. Daha sonra, turnuvanın ilk maçına çıkacak olan takımların başlangıç vuruşunu yaparak açılışı gerçekleştirdi. Ayrıca, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Seçer’e üzerinde 'Vahap Seçer' yazılı forma hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.